Gastdocenten

Gastdocenten bij Bewegen met Marieke zijn:

Wilma Lubberman

“Ik word telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek,mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een “heel” mens te zijn.
Mijn bedrijf heet bewegend bewustzijn, dit sluit aan op de yogalessen die ik af en toe geef voor Marieke. Yoga is een ingang om bewustzijn en beweging samen te ervaren. Ik heb de 2 jarige Hathayoga opleiding gevolgd van de Saswita opleiding. Ik heb altijd yogalessen gevolgd en op en af geef ik yogales. Ook heb ik onlangs een bijscholing “Yoga op de stoel” gevolgd.
Verder ben ik vooral coach en therapeut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Fijn om je in de lessen voor Marieke te ontmoeten….”

Vasu Macqouy

“Ik heb het leven altijd ervaren als een onverklaarbaar geschenk met zijn ups en downs, zijn vreugdes en pijnmomenten… Een mysterie in ons hart en ons wezen, een mysterie in de bomen, de vogels, het water, de aarde, in zingen, dansen en genieten. Tijdens de meditatie-avonden bij Marieke en tijdens onze Yoga- en Meditatieweek in de Vogezen wil ik je graag ontmoeten in die open wereld voorbij onze dagelijkse bezigheden, beslommeringen en spanningen.”