Corona maatregelen

I.v.m. Corona zijn er momenteel geen Bodyfit lessen en treffen we bij alle yogalessen binnen de volgende maatregelen:

Zoals altijd zijn er mensen die heel strikt zijn in het volgen van richtlijnen en anderen die wat gemakkelijker zijn. Ik doe een beroep op de laatste groep zich te schikken naar de eerste groep en dus gedurende onze lessen de regels strikt in acht te nemen. Met name de onderlinge afstand. Spreek elkaar hierop aan als dat nodig is. Vergeet niet dat er mensen meedoen die erop rekenen dat de regels goed in acht genomen worden.

– Als je verkouden bent, keelpijn en/of verhoging hebt kom je niet naar je les.
– Als je komt kleed je je thuis al zoveel mogelijk om, was je voor vertrek nog een keer je handen en ga je nog een keer naar de wc.
Neem je eigen yogamat mee.
Bij binnenkomst en vertrek dragen we een mondkapje. Tijdens de les mag het mondkapje af.
– Bij onze ingang staat een hygiënepaal om eventueel alsnog of nogmaals je handen te reinigen.
– Hou bij de deur en bij binnenkomst minstens 1,5, meter afstand van elkaar.
– In de zaal leggen we onze yogamatten goed verspreid van elkaar neer. Om jullie daarbij te helpen zal ik markeringen neerleggen.
– Tijdens de les doen we geen intensieve ademhalingsoefeningen, zingen we niet en blijven we bij onze mat. Ook zal ik als docent niet meer fysiek corrigeren en/of ondersteunen.
– Hoesten en niezen doen we natuurlijk in onze elleboog en als je toch naar de wc moet is dat geen probleem, maar loop met voldoende afstand langs iedereen heen en terug.
– Als de les is afgelopen geef ik aan wie de zaal mogen verlaten, zodat er geen opstopping in de hal of bij de uitgang komt.

Omdat het door Corona best onzeker is hoe de komende periode tot de kerstvakantie gaat lopen, stuur ik je voorlopig nog geen factuur.