Wie is Marieke?

Ik ben Marieke Buitenweg (1971), yogadocente en bewegingsinstructrice.
Ben getrouwd, heb een dochter en woon in Groningen (Beijum).
Van mijn 8e tot mijn 18e jaar heb ik intensief aan ritmische sportgymnastiek gedaan. Al op jonge leeftijd begon ik zelfstandig groepen te trainen. Het geven van bewegingslessen bleek mijn grote passie: ik ben er nooit meer mee opgehouden. Na een aantal jaren aan de Dansacademie in Arnhem en de Mimeschool in Amsterdam heb ik opleidingen gedaan tot: Aerobic- en Body Balance-instructeur, Senioren Sport Begeleider  en Hatha yoga docent. Jaarlijks volg ik meerdere interessante bijscholingen om geïnspireerd en up tot date te blijven .

Voor mij draait alles om bewegingsplezier: bewegen is voor mij de beste therapie als het even tegen zit. Door yoga voel ik mij rustiger,  evenwichtiger en verrijkt. Het geeft mijn leven richting en verlichting. Met koude trainingen verhoog ik mijn weerstand en ervaar ik een innerlijke reiniging. De Bodyfit trainingen maken mij vrolijker en sterker.

Ellicia en Marieke zijn aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland