Wie is Marieke?

Ik ben Marieke Buitenweg (1971), yogadocente en bewegingsinstructrice.
Ik ben getrouwd, heb een dochter en woon in Groningen (Beijum).
Van mijn 8e tot mijn 18e jaar heb ik fanatiek aan ritmische sportgymnastiek gedaan. Al op jonge leeftijd begon ik zelfstandig groepen te trainen. Het geven van bewegingslessen bleek mijn grote passie: ik ben er nooit meer mee opgehouden. Na een aantal jaren aan de Dansacademie in Arnhem en de Mimeschool in Amsterdam heb ik opleidingen en bijscholingen gedaan tot: Aerobic-, Body Balance- en Taibo-instructeur, Senioren Sport Begeleider, Cognitieve fitness trainer en Functioneel trainer en Hatha yoga docent.

Voor mij draait alles om bewegingsplezier: bewegen is voor mij de beste therapie als het even tegen zit. Door yoga voel ik mij vooral jonger, rustiger en evenwichtiger. De Bodyfit trainingen maken mij vrolijker en sterker! Met koude training leer ik veel over mezelf en ervaar ik een innerlijke reiniging.