Yoga in Beijum en Lewenborg

Yoga in Beijum en Lewenborg

In onze yogalessen is iedereen welkom: jong, oud, beginner en gevorderde. Ik werk veel met Hatha yoga, hou van afwisseling en bouw mijn lessen zorgvuldig op. Yoga gaat voor mij in de eerste plaats om vertraging, bewustwording en het ervaren van eenheid. Maar ook souplesse, kracht en lichaamshouding krijgen in de les de nodige aandacht. Fysieke uitdaging en grensverlegging daarentegen, spelen een minder belangrijke rol. Ik vind het fijn als je als cursist de les kalmer, gevoeliger en beter gefocust verlaat. Maar vergeet niet: alle ervaringen zijn nuttig en hebben hun waarde.

Praktische tips
De temperatuur kan verschillen per les. Neem dus voldoende (lekker zittende) kleding mee; bijvoorbeeld in laagjes die je makkelijk kunt aanpassen. Neem ook sokken en een vest/jasje of dekentje mee voor tijdens de afsluitende ontspanning.
Het is prettig als je zelf een yogamatje meeneemt. Er zijn wel matjes aanwezig, maar een echt, eigen matje is beter in gebruik en wel zo schoon. Het gebruik van je mobiele telefoon is tijdens de les niet toegestaan.
Voor eventuele vragen en opmerkingen ben ik altijd ruim voor de les beschikbaar.

Tijd en plaats

Maandag: 19:00-20:00 uur
Het Heerdenhoes, Melsemaheerd 2

Dinsdag: 18:45-19:45 uur en 20:00-21:00 uur
De Kimkiel, Kluiverboom 9

Woensdag 19:00-20:00 uur
Het Heerdenhoes, Melsemaheerd 2

Donderdag 18:45-19:45 uur en 20:00-21:00 uur
De Kimkiel, Kluiverboom 9

Individuele yogalessen en andere activiteiten
Ook verzorg ik individuele yogalessen en ben ik te boeken voor besloten groepen in scholen, bedrijven en organisaties.
Samen met Folkert Rienstra verzorg ik ook yoga met live muziek en mooie klanken op locatie. Neem hiervoor contact met mij op.