Yogalessen in Beijum en Lewenborg

Yogalessen in Beijum en Lewenborg
In mijn yogalessen in Beijum en Lewenborg is iedereen welkom: jong, oud, beginner en gevorderde. De lessen zijn afwisselend en bevatten veel elementen uit de Hatha yoga. De oefeningen maken je sterker, flexibeler en zorgen voor een betere lichaamshouding. Je wordt je bewuster van je lichaam en leert spanningen los te laten. Mentaal word je kalmer, gevoeliger en beter gefocust.

Praktische tips: De temperatuur kan verschillen per locatie. Neem dus voldoende, (lekker zittende) kleding mee (b.v. in laagjes) die je steeds makkelijk kunt aanpassen. Neem ook sokken en een vest/jasje of dekentje mee voor tijdens de afsluitende ontspanning. Het is prettig als je zelf een yogamatje meeneemt. Er zijn wel matjes aanwezig maar een echt, eigen matje is beter in gebruik en wel zo schoon. Ben je nieuw? Kom dan een kwartiertje voordat de les begint. Dan hebben we even tijd voor een nadere kennismaking. Voor eventuele vragen, wensen en opmerkingen ben ik ook altijd ruim voor aanvang van de les aanwezig.

Plaats en tijd

Maandag:
17:30 – 18:30 uur
18:45 – 19:45 uur

“Heerdenhoes” Isebrandsheerd 97

Dinsdag
20:45 – 21:45 uur
“de Kimkiel” Kluiverboom 9 (blauwe gebouw, ingang: de achterste deur)

Woensdag
18:00-19:00 uur
“Heerdenhoes” Isebrandsheerd 97

Donderdag:
20:00 – 21:00 uur
“de Kimkiel” Kluiverboom 9 (blauwe gebouw, ingang: de achterste deur)


Speciale Yogalessen

Zaterdag 9 juni 10:00-11:00 uur
” Chakra Healing meditatie” met Vasu Macquoy.
We
openen met gevarieerde bewegingen de verschillende chakrapunten in ons spirituele lichaam. De vrijgemaakte levensenergie zal nieuwe wegen vinden om ons lichaam, geest en ziel in ontspanning en harmonie te brengen.

Donderdag 21 juni 19:00-19:45 uur
“De schoonheid van ademen!” gegeven door Gerhard Heidema.
Ademen, we doen het allemaal. In -en uit, ons hele leven lang.Maar weet je ook hoe? En wat doen de verschillende ademhalingen met je? Ervaar zelf wat je allemaal met ademen kunt doen. Er gaat een wereld voor je open.

Deze speciale yogalessen kun je bezoeken als je een yoga abonnement bij Bewegen met Marieke hebt. Belangstellenden van buitenaf betalen 15 euro per speciale les. Iedereen dient zich van te voren aan te melden.

Ook verzorg ik individuele yogalessen en ben ik te boeken voor besloten groepen in scholen, bedrijven en organisaties. Met  Vasu Macqouy (www.shanti-niket.nl) verzorg ik samen yoga- en meditatie weken op locatie. Neem hiervoor contact met mij op.