Yoga in Beijum en Lewenborg

Yoga in Beijum en Lewenborg

In mijn yogalessen is iedereen welkom: jong, oud, beginner en gevorderde. Ik werk veel met Hatha yoga. Ik hou van afwisseling en probeer mijn lessen altijd zorgvuldig op te bouwen. Yoga gaat voor mij in de eerste plaats om vertraging, bewustwording en het ervaren van eenheid, van non-dualiteit. Maar ook souplesse, kracht en lichaamshouding krijgen de nodige aandacht. Fysieke uitdaging en grensverlegging spelen meestal een minder belangrijke rol. Ik vind het fijn als je als cursist de les kalmer, gevoeliger en beter gefocust verlaat. Maar vergeet niet: alle ervaringen hebben hun nut en waarde. Alles mag er zijn!

Praktische tips: De temperatuur kan verschillen per locatie. Neem dus voldoende, (lekker zittende) kleding mee (b.v. in laagjes) die je steeds makkelijk kunt aanpassen. Neem ook sokken en een vest/jasje of dekentje mee voor tijdens de afsluitende ontspanning. Het is prettig als je zelf een yogamatje meeneemt. Er zijn wel matjes aanwezig maar een echt, eigen matje is beter in gebruik en wel zo schoon. Het gebruik van je mobiele telefoon is tijdens de les niet toegestaan. Ben je nieuw? Kom dan een kwartiertje voordat de les begint. Dan hebben we even tijd voor een nadere kennismaking. Voor eventuele vragen, wensen en opmerkingen ben ik ook altijd ruim voor aanvang van de les aanwezig.

Plaats en tijd

Maandag:
17:30 – 18:30 uur

18:45 – 19:45 uur
  Gevorderden
“Heerdenhoes” Melsemaheerd 2 (Plein Oost Beijum)

Dinsdag:
20:45 – 21:45 uur
“de Kimkiel” Kluiverboom 9 (blauwe gebouw, ingang: de achterste deur)

Woensdag:
18:15-19:15 uur

“Heerdenhoes” Melsemaheerd 2 (Plein Oost Beijum)

Donderdag:
13:30-14:30 uur       NIEUW vanaf september 2019: YOGA EASY
Yogalessen met extra aanwijzingen, alternatieve oefeningen, hulpmiddelen en vertraging.
“Heerdenhoes” Melsemaheerd 2 (Plein Oost Beijum)

18:45 – 19:45 uur
20:00 – 21:00 uur
“de Kimkiel” Kluiverboom 9 (blauwe gebouw, ingang: de achterste deur)

Ook verzorg ik individuele yogalessen en ben ik te boeken voor besloten groepen in scholen, bedrijven en organisaties. Met  Vasu Macqouy (www.shanti-niket.nl) verzorg ik samen yoga- en meditatie weken op locatie. Neem hiervoor contact met mij op.