Yoga in Beijum en Lewenborg

Yoga in Beijum en Lewenborg

In mijn yogalessen is iedereen welkom: jong, oud, beginner en gevorderde. Ik werk veel met Hatha yoga. Ik hou van afwisseling en bouw mijn lessen zorgvuldig op. Yoga gaat voor mij in de eerste plaats om vertraging, bewustwording en het ervaren van eenheid. Maar ook souplesse, kracht en lichaamshouding krijgen in de les de nodige aandacht. Fysieke uitdaging en grensverlegging daarentegen, spelen een minder belangrijke rol. Ik vind het fijn als je als cursist de les kalmer, gevoeliger en beter gefocust verlaat. Maar vergeet niet: alle ervaringen zijn nuttig en hebben hun waarde.

Praktische tips
De temperatuur kan verschillen per locatie. Neem dus voldoende (lekker zittende) kleding mee; bijvoorbeeld in laagjes die je makkelijk kunt aanpassen. Neem ook sokken en een vest/jasje of dekentje mee voor tijdens de afsluitende ontspanning.
Het is prettig als je zelf een yogamatje meeneemt. Er zijn wel matjes aanwezig, maar een echt, eigen matje is beter in gebruik en wel zo schoon. Het gebruik van je mobiele telefoon is tijdens de les niet toegestaan.

Nieuwe deelnemers
Ben je nieuw? Kom dan een kwartier voordat de les begint. Dan hebben we even tijd voor een nadere kennismaking. Voor eventuele vragen is Marieke  ook altijd ruim voor aanvang van de les even beschikbaar voor de deelnemers.

Plaats en tijd

i.v.m. corona maatregelen zijn vanaf maandag 24 augustus alle yoga lessen in “de Kimkiel” Kluiverboom 9 (blauwe gebouw, ingang: de achterste deur)

Maandag: 19:00 uur – 20:00 uur

Dinsdag: 20:00 – 21:00 uur

Woensdag 19:00-20:00 uur

Donderdag 20:00 – 21:00 uur

Individuele yogalessen en andere activiteiten
Ook verzorg ik individuele yogalessen en ben ik te boeken voor besloten groepen in scholen, bedrijven en organisaties.
Samen met Vasu Macqouy (www.shanti-niket.nl) verzorg ik yoga- en meditatiedagen op locatie. Neem hiervoor contact met mij op.