Tarieven

Tarieven

Gratis proefles voor nieuwe deelnemers

Wil je graag kennismaken met de lessen van Marieke en een yogales of bodyfitles volgen, dan kun je gratis deelnemen aan een proefles. Bevalt de proefles en geef je aan dat je door wilt gaan met de lessen, dan volgt er een factuur voor de resterende lessen in de periode tot aan de zomerstop.

Abonnementen 2020 tot zomerstop

Yogagroepen
Maandag 20 lesdagen = 140 €
Dinsdag   22 lesdagen = 154 €
Woensdag 22 lesdagen = 154 €
Donderdag 21 lesdagen = 147 €

Voor de mensen die 2x in de week yogalessen volgen, zijn de kosten 6€ per les en wordt het totale bedrag gebaseerd op welke weekdagen je traint. Bijvoorbeeld 20 maandagen en 22 woensdagen = 252€. Train je op dinsdag (22 lessen) en donderdag (21 lessen) dan zijn de kosten 258€.

Bodyfit groepen
Dinsdag   22 lesdagen = 110 €
Donderdag 21 lesdagen = 105 €

Voor de mensen die 2x in de week bodyfit trainen, zijn de kosten 4,25 € per les: 22 dinsdagen en 21 donderdagen= € 182,75. 

Stadjerspas:
Yoga en Bodyfit 1 euro per les korting

Yoga individueel
Minima: € 32 per les
Modaal: € 44 per les
Bovenmodaal: € 56 per les

Overige informatie
Jaarlijks stijgen de abonnementskosten in september rond de 4%.

Eenmalige deelname aan een yoga- of bodyfitles, zonder dat er sprake is van de intentie of mogelijkheid tot een abonnement, is alléén mogelijk als Marieke van te voren toestemming heeft gegeven. De kosten van deze eenmalige deelname bedragen dan € 10,- , vooraf contant te voldoen.

Mocht je door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden niet in staat zijn om te kunnen trainen en je hebt besloten om ook niet te betalen, dan is het niet mogelijk je plek te blijven reserveren. Deze plek komt dan vrij voor de volgende persoon op de wachtlijst. Zodra je weer terug wilt naar je vaste, bekende groep, kom je bovenaan de wachtlijst te staan.