Gastdocenten en medewerkers

Gastdocenten en medewerkers:

Wilma Lubberman

“Ik word telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek,mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een “heel” mens te zijn.
Mijn bedrijf heet bewegend bewustzijn, dit sluit aan op de yogalessen die ik af en toe geef voor Marieke. Yoga is een ingang om bewustzijn en beweging samen te ervaren. Ik heb de 2 jarige Hathayoga opleiding gevolgd van de Saswita opleiding. Ik heb altijd yogalessen gevolgd en op en af geef ik yogales. Ook heb ik onlangs een bijscholing “Yoga op de stoel” gevolgd.
Verder ben ik vooral coach en therapeut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Fijn om je in de lessen voor Marieke te ontmoeten….”

Ellicia Uneken

Voor mij betekent yoga verbinding. Verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Denken en voelen. Inzicht daar in krijgen en daar balans in vinden. En natuurlijk ook verbinding met de mensen en de wereld om mij heen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Namonamah en de basis van mijn lessen is Hatha yoga. Geen les is hetzelfde en ik vind het leuk om uit verschillende andere yogastijlen oefeningen te gebruiken in de les. Wat wel steeds terug komt is aandacht voor het voelen. Het bewustzijn daardoor vergroten en hierdoor weer krachtiger en steviger in het leven staan.

Masha Dunnebacke

Mijn naam is Masha. Yoga is de grote liefde van mijn leven. Het is het voertuig waarmee ik direct de weg naar mijn essentie terug vind.

Ik ben opgeleid in tantra yoga en voor mij is yoga nidra de parel in de tantra yoga. De beoefening van yoga nidra heeft me ontzettend veel gebracht en het brengt me enorme vreugde om het te delen en te begeleiden, waarbij ik dankbaar gebruik maak van mijn klankschalen. Diepe ontspanning is een wezenlijk element van yoga en het leven en in de yoga nidra wordt deze diepere dementie van ontspanning voor iedereen toegankelijk.

Naast yogales geven houd ik mij bezig met coaching/zijnsbekrachtiging, geef ik massages (ontspanning, holistic pulsing, polariteiten en voor vrouwen ook taoïstische massage) en tantra workshops. Tantra is een pad dat alles uit het leven omarmt als materiaal voor zelfonderzoek, meditatie en gebed.

Ik ont-moet je graag.

Vasu Macqouy

“Ik heb het leven altijd ervaren als een onverklaarbaar geschenk met zijn ups en downs, zijn vreugdes en pijnmomenten… Een mysterie in ons hart en ons wezen, een mysterie in de bomen, de vogels, het water, de aarde, in zingen, dansen en genieten. Tijdens de meditatie-avonden bij Marieke en tijdens onze Yoga- en Meditatieweek in de Vogezen wil ik je graag ontmoeten in die open wereld voorbij onze dagelijkse bezigheden, beslommeringen en spanningen.”

Folkert Rienstra


Muziek was altijd al mijn passie. Ook ben ik altijd op zoek geweest naar zingeving en spiritualiteit. In het klankwerk wat ik doe, komen die dingen op een mooie manier samen.
Ik geef klankmassages, meditaties en klankconcerten. Ook werk ik als Mindfulness kindercoach. Samen met Marieke ben ik op zoek naar een vorm waarin yoga en klank en muziek elkaar versterken.

Marion Winkels

Met veel plezier volg ik op donderdagochtend de Bodyfit lessen bij Marieke. Nu ik met pensioen ben heb ik daar ook echt de tijd voor. En toen Marieke eens verzuchtte dat ze haar werk hartstikke leuk vindt maar minder blij is met alle administratie die daarbij komt kijken, dacht ik: ik kan wel vrijwilliger bij haar worden. Zo gezegd zo gedaan. Ik vind het leuk om een overzichtelijke administratie op te zetten en bij te houden en zo efficiënt mogelijk (samen) te werken. In mijn werkzame leven, vooral als beleidsmedewerker in het UMCG, was ik ook altijd aan het organiseren, coördineren en communiceren. En Marieke is een fijne meid; het is gewoon heel plezierig om haar te ondersteunen en waar gewenst ook te adviseren. Onze samenwerking verloopt dan ook heel harmonisch.

Go Smarts

Go Smarts staat voor Sportvereniging Martial Arts. Martial Arts is een verzamelnaam voor diverse vechtsporten die we combineren in onze trainingen voor verschillende doelgroepen jeugd en volwassenen. Met een aantal ervaren instructeurs verzorgen we in gevarieerde samenstellingen de trainingen. In de zomervakantie zullen we Pop-Up Dames Combattrainingen organiseren specifiek voor dames die een leuke gevarieerde training willen met een combinatie van kracht, conditie en vechtsportelementen. Je traint mee op je eigen niveau, maar de trainingen zijn wel redelijk intensief. Met positieve inzet en een goede basisconditie ben je als beginner zeker welkom om mee te doen. De trainingen duren anderhalf uur en zullen of buiten of in de Dojo van Sportcentrum Kardinge worden gegeven. Meer over ons weten? bezoek dan onze Facebooksite of website. Be Smart Go Smarts!