Gastdocenten en medewerkers

Gastdocenten en medewerkers:

Wilma Lubberman

“Ik word telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek,mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een “heel” mens te zijn.
Mijn bedrijf heet bewegend bewustzijn, dit sluit aan op de yogalessen die ik af en toe geef voor Marieke. Yoga is een ingang om bewustzijn en beweging samen te ervaren. Ik heb de 2 jarige Hathayoga opleiding gevolgd van de Saswita opleiding. Ik heb altijd yogalessen gevolgd en op en af geef ik yogales. Ook heb ik onlangs een bijscholing “Yoga op de stoel” gevolgd.
Verder ben ik vooral coach en therapeut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Fijn om je in de lessen voor Marieke te ontmoeten….”

Vasu Macqouy

“Ik heb het leven altijd ervaren als een onverklaarbaar geschenk met zijn ups en downs, zijn vreugdes en pijnmomenten… Een mysterie in ons hart en ons wezen, een mysterie in de bomen, de vogels, het water, de aarde, in zingen, dansen en genieten. Tijdens de meditatie-avonden bij Marieke en tijdens onze Yoga- en Meditatieweek in de Vogezen wil ik je graag ontmoeten in die open wereld voorbij onze dagelijkse bezigheden, beslommeringen en spanningen.”

Gerhard Heidema

“Ik vind het erg leuk om dingen te leren en mijn ervaringen op mijn eigen-wijze manier weer over te brengen op anderen. Ik ben zelf nogal kritisch en geloof niet altijd zomaar alles wat er gezegd wordt. Ik wil het eerst zelf ervaren. Volg je een workshop bij mij, dan ga je dus zelf aan de slag! Ervaar zelf wat het met je doet. Of je er dan vervolgens iets mee gaat doen of niet mag je zelf beslissen. Die vrijheid heb je.”

Folkert Rienstra


Muziek was altijd al mijn passie. Ook ben ik altijd op zoek geweest naar zingeving en spiritualiteit. In het klankwerk wat ik doe, komen die dingen op een mooie manier samen.
Ik geef klankmassages, meditaties en klankconcerten. Ook werk ik als Mindfulness kindercoach. Samen met Marieke ben ik op zoek naar een vorm waarin yoga en klank en muziek elkaar versterken.

Marion Winkels

Met veel plezier volg ik op donderdagochtend de training op muziek bij Marieke. Nu ik met pensioen ben heb ik daar ook echt de tijd voor. En toen Marieke eens verzuchtte dat ze haar werk hartstikke leuk vindt maar minder blij is met alle administratie die daarbij komt kijken, dacht ik: ik kan wel vrijwilliger bij haar worden. Zo gezegd zo gedaan. Ik vind het leuk om een overzichtelijke administratie op te zetten en bij te houden en zo efficiënt mogelijk (samen) te werken. In mijn werkzame leven, vooral als beleidsmedewerker in het UMCG, was ik ook altijd aan het organiseren, coördineren en communiceren. En Marieke is een fijne meid; het is gewoon heel plezierig om haar te ondersteunen en waar gewenst ook te adviseren. Onze samenwerking verloopt dan ook heel harmonisch.