Docenten en medewerkers

Docenten en medewerkers:

Helena Igel

Mijn naam is Helena en sinds oktober 2019 ben ik invalkracht voor Marieke. Veel in mijn leven draait om yoga, en dan bedoel ik daarmee niet alleen de fysieke oefeningen die we tijdens de les doen, maar ook meditaties, mindfulness en ademhalingsoefeningen. Ik ben opgeleid in Hatha-yoga en yin yoga en geef graag een mix uit inspannende en ontspannende oefeningen. Tijdens de yogalessen probeer ik een ruimte te creëren waarin je de mogelijkheid krijgt om in je lichaam te zakken, te ontdekken wat er in je speelt en op een zachte manier je comfortzone op te rekken. Iedereen zit uiteindelijk in zijn eigen proces en in de lessen lopen we een stuk van het pad met elkaar!
Naast de yogalessen bied ik ook coaching aan voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei, zoals het uitbreiden van mindfulness, aandacht voor het moment. Zelf ervaar ik daardoor een enorme toevoeging aan mijn leven en dit wil ik graag met je delen.
Fijn om je te ontmoeten!

Wilma Lubberman

“Ik word telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek,mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een “heel” mens te zijn.
Mijn bedrijf heet bewegend bewustzijn, dit sluit aan op de yogalessen die ik af en toe geef voor Marieke. Yoga is een ingang om bewustzijn en beweging samen te ervaren. Ik heb de 2 jarige Hatha yoga opleiding gevolgd van de Saswitha opleiding in Bilthoven. Ik heb altijd yogalessen gevolgd en op en af geef ik yogales. Ook heb ik onlangs een bijscholing “Yoga op de stoel” gevolgd.
Verder ben ik vooral coach en therapeut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Fijn om je in de lessen voor Marieke te ontmoeten….”

Marianne de Jong

Yoga doen helpt me om dichter bij mezelf te komen, mijn gedachtestroom tot rust te brengen. De spanning in spieren door yogahoudingen loslaten, en flexibeler worden. Dat is het heerlijke gevoel na een uurtje op de yogamat. Lichaam en geest zijn hecht verbonden.

Ik ben o.a. opgeleid in de ashram van Arhantha yoga. Wat ik over yoga heb geleerd wil ik graag doorgeven.

Naast yogadocente ben ik ook psycholoog. Ik geef in beide les op de Hanzehogeschool, en in de zomer yogalessen aan zee Schiermonnikoog. Ben moeder van twee tieners, een zoon & een dochter. Ik vind het geweldig dat er yogalessen zijn in de mooie natuur van het Beijumerbos.

Ellicia Uneken

Voor mij betekent yoga verbinding. Verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Denken en voelen. Inzicht daar in krijgen en daar balans in vinden. En natuurlijk ook verbinding met de mensen en de wereld om mij heen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Namonamah en de basis van mijn lessen is Hatha yoga. Geen les is hetzelfde en ik vind het leuk om uit verschillende andere yogastijlen oefeningen te gebruiken in de les. Wat wel steeds terug komt is aandacht voor het voelen. Het bewustzijn daardoor vergroten en hierdoor weer krachtiger en steviger in het leven staan.

Ellicia en Marieke zijn aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

 

Daniëlle Sabajo

Mijn naam is Daniëlle Sabajo (Geboren in 1982). Ik ben de vaste Bodyfit inval docent bij Bewegen met Marieke. Naast alleenstaande moeder van 2 dochters van bijna 17 en 18 jaar, ben ik fitnesstrainer en seniorensportleidster waar ik mijn diploma’s voor heb gehaald. Mijn passie is sporten en ik geniet er onwijs van om les te geven. Plezier staat voor mij voorop. De verschillende bewegingsoefeningen die ik aanbied zijn bedoeld om de spieren soepel te houden, het lichaam te versterken en de benodigde calorieën te verbranden. Samen blijven wij fit.

Carla Engelsman

Met plezier en voldoening heb ik de afgelopen 50 jaar in verschillende functies in de gezondheidszorg gewerkt. Mijn huidige werkzaamheden als gestalttherapeut heb ik beperkt tot enkele cliëntcontacten. Werk dat mij energie geeft.
Naast dit werk doe ik andere activiteiten die voor mij ook zinvol en zinrijk zijn, zoals muziek maken, natuur- en kunstbeleving en lezen. En ik heb ‘tijd over’. Tijd die ik besteed aan activiteiten die op mijn pad komen.
En zo is het gekomen dat ik Marieke ondersteun bij haar administratie.

Folkert Rienstra


Muziek was altijd al mijn passie. Ook ben ik altijd op zoek geweest naar zingeving en spiritualiteit. In het klankwerk wat ik doe, komen die dingen op een mooie manier samen.
Ik geef klankmassages, meditaties en klankconcerten. Ook werk ik als Mindfulness kindercoach. Samen met Marieke ben ik op zoek naar een vorm waarin yoga en klank en muziek elkaar versterken.

Guido Buitenweg

Als partner van Marieke probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan Bewegen met Marieke. Dat doe ik vooral achter de schermen: ik beheer de administratie en een deel van het klantcontact. Ook kun je mij voordat de les begint nog wel eens tegenkomen met een bezem of stapel yogamatjes over de arm. Ik vindt het mooi om, samen met de docenten, iets te kunnen doen voor de mensen die zich bij ons melden. Rust, harmonie, beweging en bezinning, dat is waar het steeds om gaat.